Torsdag 26 Maj

Har en sådan sinnesjuk träningsvärk sen jag var på AfroPowern i Tisdags. Grymt pass! Så sjukt kul och grymt bra träning!
Älsklingen och jag var lite duktiga igår mer. Vi var först och handlade och sprang sedan en runda. Jag dog dock vid rundans slut. Ska försöka komma igång med träningen nu ordentligt. Ikväll är det Zumba som gäller!
På lördag vankas det utgång med tjejerna efter jobbet! Ska ha på mig min nya jumpsuit och mina nya heels. Så snygga! Ska slänga upp lite bilder på det lite senare.
Nu ska jag möta upp tjejerna för lite lunch och islatte på Lennart's. Puss!





Bilder från Thailandresan i februari. Här är vi i Ao Nang.

Säljer Nelly oäkta märkesvaror?

Var inne på Nelly.com igår och kollade in de nya Jeffrey Campbell-bootsen som kommit in. Var ganska säker på att jag skulle klicka hem de beiga men ångrade mig då jag fick se att majoriteten av alla recensioner om skorna handlade om att de var fake. Då det känns väldigt osannolikt då Nelly är ett stort och framgångsrikt företag blev jag ändå osäker och inga skor blev det.
Många skrev att det stod "Made In China" inuti skorna. Skorna kostar, som vanligt, 1695kr och då det är en ganska stor summa för ett par skor så vill man ju helst inte bli grundlurad. Någon som vet om detta stämmer?
Beställde nyligen hem ett linne från Acne därifrån och blev lite nojjig om att det också bara skulle vara fake. 995kr för ett oäkta Acnelinne känns lite dyrt så att säga.

Vänskap är..

...när ni tittar på mig och kan läsa av mina ögons språk. En glimt och ni vet om dom är ledsna eller glada. När vi skrattar högt och det är bara vi som vet varför. När vi kan sitta tysta bredvid varandra utan att tystnaden känns besvärande. När ni vet att jag just där och då behöver jag en kram och får det! När jag får ångest och ni håller min hand. När jag börjar en mening och ni avslutar den. När ni ringer när jag som bäst behöver det, på ren känsla. När tårarna sprutar och ni torkar bort dom. När en blick säger mer än tusen ord. När ni får mig att känna att jag äger världen. När ni får mig att hålla huvudet över vattenytan när det är som allra jobbigast. När ni säger att - Nej, Alexandra så kan du INTE göra/säga/skriva och jag vet att ni menar väl. När ni ber efterhängsna killar dra när jag själv inte har vett att göra det. När jag står på bardisken och ni bildar en mur för att ta emot mig om jag trillar ner. När jag är lite för berusad och ni stoppar in mig i en taxi för att sen ringa och kolla att jag kommit hem. När ni säger att jag KAN då jag själv tvivlar. När ni ligger bredvid mig i soffan och lutar er mot min axel. När ni ger mig trygghet då jag är som mest osäker. När ni håller mig bakom ryggen så jag inte ska falla. När ni alltid är ärliga även om det gör ont. När ni på mitt kroppsspråk kan se när jag behöver undsättning. När ni älskar mig när jag minst förtjänar det. När ni lyssnar på mitt ältande utan att tröttna. När ni skrattar åt mina tråkiga skämt. När ni får mig att vilja bli en ännu bättre människa. När det känns som ni gett mig livet tillbaka på nytt. Det är då jag älskar er som allra mest!!!!!


Copenhagen; Check!

Nu är Köpenhamn bokat och klart! Den 10 juni åker jag, syrran och mami ner och stannar till Lördagkväll. Ska bli så himla kul att åka iväg, bara vi tre.
Ikväll kommer även L hem över helgen. Som jag saknat henne! Även J kommer hem från Göteborg nästa vecka och stannar helgen ut. Misstänker att det kommer bli en galen utgång nästa helg!
Nu ska jag bege mig hemifrån och träffa Pappsen för en senlunch innan jobbet. Puss&Hej!


Skjortan kommer från H&M, jeansen är från Cheap Monday och så mina Acne pistols på fötterna.

Godmorgon!

Precis slängt i mig lite frukost och ska snart ut och springa en runda med A. Har legat lite på latsidan när det kommer till träningen denna veckan.
Älsklingen gick upp vid 04.30 idag på morgonen den stackaren. Han skulle till Kalmar med jobbet och hålla en utbildning inom försäljning på Telenor. Det går tydligen inte så bra för Telenor där borta. Det är så himla roligt att det går så bra för honom nu, speciellt när han kommer hem med nya telefoner och grejer hela tiden Haha! Hoppas han kammar hem den där Ipad 2 snart!
Nej, nu står det löprunda på listan! Hörs sen Puss!


Passion For Fashion

Ska snart kila iväg och möta upp A för en fika och en runda på stan. Senare blir det nog en helkväll på Stars. Körningen gick förresten perfa! Äntligen börjar man komma någon vart med den och det känns inte bara som att dm suger ut pengar från mig.
Ska skynda mig nu och passar på att köra på shorts idag då det är sol och det verkar inte komma regn! Lika bra så man får lite färg på benen. Hellre naturligt än solarium nu känner jag. Puss&Hej så länge!

På mig har jag ett transparent linne från Carlings, kofta från Urban Outfitters, plånbok i handen från Marc By Marc Jacobs, kilklackar från Scorett & shortsen är köpta i Thailand.


...

Tagit mig själv i kragen och gått upp i tid för en gång skull. Har trots allt körlektion nu om en kvart. När livet är svårt då sover man gärna länge. Eller..


18 Maj 2011

Har spenderat hela dagen med lilla mami. Vi drog iväg och spelade lite minigolf och grejer. Så himla mysigt och vädret har varit helt perfekt idag så en liten söt sommarklänning fick åka på. Nu blir det ner mot gymmet och sedan ska älskling och jag laga lite mat. Puss&Hej!



Hade på mig en skinnjacka från Jofama, Acne Pistols och den lilla klänningen är köpt på en marknad i Thailand.

Inspirationsource



Frida Fahrman





Bilder tagna från www.kanal5.se/fridafahrman

Jag är Lucy In The Sky, Jag är högt över molnen

Skulle egentligen pallrat mig till gymmet, men har noll lust. Blir en fika med A istället! Inga måsten här inte! Nästan.
Ska städa och plocka iordning lite här i lägenheten. Hänger tvätt överallt. Har fått dille på att ha tvättstugan. Tycker det känns så vuxet, ansvarsfullt och typ kul. Har verkligen inget att skriva egentligen så Kyss&Hej!



Regn

Det regnar. Det är mulet. Jag är rastlös. Ska visserligen snart ner till boutiqen som jag ska lite bilder för. Lite synd att det är lite tantvarning över en del kläder men men, pull it off!
Under nästkommande vecka ska jag och en killkompis sätta ihop en photoshoot för lite portfoliobilder till både mig själv och honom. Jag ska utbilda mig till Make Up artist och stylist så med vårat exotiska jetsettema med mycket färg och lyx kommer det bli en liten utmaning för mig, men ska bli så himla kul! Har hittat den perfekta modellen nu också, som kan det där med att se lite fierce ut.
Nu, iväg till plåtning! Puss&Hej!

En resa tillbaka till Thailand hade inte varit helt fel nu.

Ola Lindholm

Värt att läsa!
http://olalindholm.blogspot.com/2011/05/hej-pa-er.html?spref=fb

Godmorgon!

Jag slänger in ett litet quick inlägg innan jag drar mig ner mot gymmet! Har en sådan fruktansvärd träningsvärk i rumpa och lår så det blir lite mage- och ryggträning.
Sedan bär det av hem till mamsen. Ska ut och gå med lille totte och plugga lite körkortsteori hade jag tänkt. Hörs sen! Puss!

Snart så..

Dagens



Ljusblå skjorta från GANT, jeans från Cheap Monday, Acne Pistols och väska från DKNY.

Kvinnor är från Venus

Hur kan det vara så svårt för män och kvinnor att förstå sig på varandra! Det är ju inte så att vi härstammar från olika arter. Jag hör ofta tjejer säga hur skönt det vore att vara kille, NO WAY JOSE!!! Äh, fy sjutton , tänk att vara tillsammans med sig själv. Vi tjejer har ju en tendens till att säga en sak och mena en annan, helst ska killen kunna läsa våra tankar, är han riktigt duktigt kanske han kan förutse dom också!
Ju sämre han behandlar oss desto mer vill vi ha honom. För dom genuint gulliga, trevliga och trogna killarna är liksom inte riktigt lika intressanta. Dessutom när han blir kär i mig så kommer jag kunna förändra honom, med min kvinnliga list. Han ska gärna dyrka marken vi går på men ändå vara lite svåråtkomlig annars tröttnar vi!
Vi vill gärna ha en ambitiös, framgångsrik kille som ska tjäna bra med flis så vi kan shoppa loss, men jobbar han för mycket då gnäller vi. Romantik, uppvaktning och komplimanger törstar vi efter men blir det för mycket av något stämplar vi honom som en tönt. Vill gärna rumla runt i sänghalmen men bara då vi är "in the mood" annars har vi migrän! Eller som när vi frågar är vi smala, snygga, ser bra ut i partystassen så tror vi er inte om ni säger ja och säger ni nej blir det ett jäkla liv!
Ringer ni för ofta blir vi uttråkade, ringer ni för sällan blir vi frustrerade. Ni ska helst bara ha ögon för oss, tittar ni en sekund för länge på någon snygg kurvig blondin så lär ni få höra ett och annat. Vi är rätt duktiga på att fråga om alla du träffat innan oss, exakt vad ni gjorde och gärna mycket detaljer för att ni sen ska få det kastat i ansiktet då och då. Helst ska ni inte ha några ex, dom är väldigt störande och har en tendens att bli en "hang up". Vårt mantra är desto mer vi vet desto bättre, till skillnad från det manliga släktet som verkar tycka ju mindre ni vet desto bättre. Jaha, det var dagens fundering! Nu, time to get dressed, slänger kanske upp en och annan outfitbild. Puss!



Here we go again!

Har precis varit nere på gymmet helt själv och kört ett stenhårt pass för rumpa och ben. Nu kör vi, Beach 2011! Eller bara Gila 2011?
Har gått och blivit sambo med världens bästa kille. Vi har en helt underbar lägenhet ihop och just nu leker livet.
Har aldrig känt mig så kreativ och bara helt uppfylld med något galet, färgglatt, partysuget monster.
Blir badet och sen iväg på stan! Puss!


Jag och min fina underbara halva till vänster.

RSS 2.0