Mission completed

Uppdrag skattekontoret gick bättre än väntat! Hade en riktigt trevlig handläggare som faktiskt verkade nöjd med sin position i livet. Nu ska jag slänga i mig något litet att äta innan jag ska vidare till Bogstadveien för jobbärende.
Är helt förälskad i vädret! Äntligen är våren här och sommaren påväg. Skinnpajen används flitigt, utan att behöva en fet kofta under och en enorm halsduk runt halsen. Här går folk redan omkring i enbart shorts och bara ben. Känns kanske lite väl optimistiskt enligt mig. Men men, alla är olika!
Hörs mer ikväll! Puss!


Godmorgon!

Sitter och sminkar mig i sängen och äter lite frukost samtidigt. Skattekontoret öppnar kl.0900 så idag gör vi ett nytt försök och hoppas på att vi inte får en handäggare som är trött på livet och hatar sitt arbete igen. Kan dock ha viss förståelse för det sista.
Annars är det jobbärenden idag också. Det som krånglar till allt för mig är mitt norska personnummer som dröjer minst en vecka till innan det kommer hemskickat med skattekortet på posten. Annars hade allt gått hur smidigt som helst och jag hade börjat jobba för längesedan.
Men nu ska vi inte gnälla! Ska göra mig klar och sedan bege mig så snart som möjligt. Hörs senare!


Givande dag!

Är hemma igen efter lite jobbärenden. Har bland annat varit på skattekontoret, köat i 3 timmar och uppnått absolut ingenting. Jag pratade helt enkelt med fel människa vid fel tillfälle och som hade haft en sjukt dålig dag. Väldigt givande. Nytt försök imorgon!
Nu ska jag laga mig lite mat och sedan ut på powerwalk runt stensparken. Ett helt perfekt ställe för lite effektivisering av träning. Parken ligger nämligen på och runt ett berg, så det är en massa branta och långa backar. Ger rumpan en rejäl omgång! Har lovat mig själv att komma igång med träningen. Dock inget gym, helt onödigt för min del då jag ändå aldrig tar mig dit utan hellre tar en PW eller joggingrunda i skogen och cyklar mycket.
Nu skriker det i magen. Hörs ikväll!Ny Stad, Ny Start!

Hej allihopa! Nu gör vi ett nytt försök. En ny start, i en ny stad!
För en och en halv vecka sedan packade jag, min pojkvän och min syster våra väskor och bilade upp till Oslo. Vi har hittills bott hos några vänner, men på söndag får vi äntligen flytta in i våran egna lägenhet. Den lägenheten kommer vi ha de närmaste 3 till 4 månaderna, sen kommer syrran att åka hem igen och jag och killen kommer hitta oss en egen mysig lya, då vi är här för att stanna permanent. Känns så himla himla bra!
Jag har fått olika joberbjudanden, då jag varit ute och lämnat ett hundratal CVn (typ), dock har jag fastnat för ett specifikt. Så just nu håller vi tummarna!
Nu kan alla mina nära och kära där hemma hålla koll på mig! Nu måste jag dock göra mig iordning. Puss&Hej så länge!

RSS 2.0