Någon som vet?

Någon som vet varför jag får gråa kanter runt mina bilder? Jag har ingen aning och tycker det förstör hela charmen med bilderna.

It's raining dogs and cats

Hej! Kom precis hem efter en runda på Ikea. Hittade dock inget tv-bord, som vi var ute efter, MEN vi köpte heller inget annat. Pluspoäng!
Skulle egentligen varit ledig idag men det blev lite jobb på förmiddagen. Lika bra det har ösregnat hela dagen. Har stått och packat upp, listat och gjort plats för allt nytt som kommer. Vi har fått in så sjukt mycket fina skor att jag nästan längtar lite till hösten. Men bara lite. Är ju typ höst nu. Ska lägga upp lite exempel här på bloggen. Så hett!
Ska hoppa in i duschen nu, imorgon blir det tidig morgon med uppdatering av skyltfönstrena! Ska bli spännande och se vad vi fått för nya memos. Kram!

Då det för tillfället ekar lite med nytagna bilder så bjuder jag på en härlig bild från Thailand. Är i Hua Hin på ett av favoritställena vi fann.

Current Obsession - Print

Köpte mig nyligen den här blusen i världens härligaste material och mönster inne på Zara. Inte nog med att jag blev totalförälskad så var den på rea! För 279kr blev den min.
Mitt nya Must-have är blusar, skjortor, klänningar, toppar överhuvudtaget i härliga, gärna lite asiatiskt inspirerade, mönster. Så grymt snyggt och superhett till hösten!Måndag 9 juli

Sitter här och väntar på att min pojkvän ska komma hem och sedan köra mig till jobbet. Det ösregnar ute och är det något som saknas här hemma så är det ett paraply.
Just nu hade jag dock bara velat gå upp och lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och låta måndag bli tisdag. Eller bara vakna upp hemma hos mamma och känna mig lätt som en fågel.
Det är svårt att starta på nytt. Det är jobbigt för alla. Man släpper allt och kastar sig ut för stupet och hoppas att någon eller något tar emot en. De flesta dagar är allt så himla bra och jag är lyckligast i världen. Men ibland, som idag, vill jag bara släppa allt och dra. Jag ska be om att få vara på lagret idag och packa upp alla nya skor och annat som kommer. Rensa tankarna för mig själv där bak och slippa beblanda mig med folk.
Varför regnar det alltid när man känner som allra minst på topp?


RSS 2.0