Fredag 14 Oktober

Precis hemkommen från en mysig fika med pappa. Ska sätta mig och spela TV-spel nu! Haha! Har äntligen återfunnit mitt Supernintendo, så dags för Super Mario 24/7!
Imorgon ska vi till Öland en runda och en liten kille som fyller 10! Syrrans ena son fyller år nästa vecka så passar på nu medans man är ledig. Jag och Marko har köpt en skitcool hoodie och matchande, lika cool mössa. Ska bli så mysigt att vara tillbaka på landet över en dag och bara lugna ner nerverna. Kanske en ridtur på det också?
Under söndagen ska vi ha lite personalfest på Statt och förmodligen ska vi spela Paintball. Vet inte om jag ska se fram emot det eller inte Haha! Hört att det gör skitont att bli skjuten? Jaja, får köra Terminatorstilen och sopa banan! Förhoppningsvis.
Super Mario väntar, Hörs senare. Puss!


OutfitDen stickade tröjan kommer från BikBok,jeansen från Cheap Monday, stövlarna är av märket Mjus, väskan kommer från Tiger Of Sweden, halsduk från H&M och så Rayban Wayfarers.

http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=91400

Senorita

Efter en lång och välbehövlig snackefika med Sofie gick vi en runda på stan och jag lyckades roffa åt mig världens snyggaste läppstift från Make Up Store. Det är lilarosa och lite skimrigt och bara så himla snyggt! Perfekt för att liva upp höstoutfiten både till vardags och utelivet. Men tror mest att jag kommer använda det när Partyhumöret slår till. Färgen heter Senorita och gick på 170kr.


If you love something set it free, If it doesn't come back hunt it down and kill it

Självklart, så skulle det börja regna nu precis innan man ska bege sig. Och paraflaxet har jag ju slarvat bort. Härligt!
Ska vänta ut det lite nu sen upp till något mysigt fik med Sofie! Puss!
Upp & Hoppa!

Ska upp och övningsköra med körskolan nu vid halv 11. Sådär lagom taggad. Känns som om de pengarna kunde gå till något mer nödvändigt. Typ en ny väska? Lite nya partystassar? Nej, skämt o sido, kommer kännas sjukt skönt när man sen har körkortet i handen och är klat med allt.
Senare idag blir det en runda på stan och en fika med Sofie. Under kvällen blir det även Afropowerdance på Wellness. Härligt!
Hörs senare. Puss!

Lycka

Sitter hemma hos mamma och försöker plugga lite körkortsteori. Going not so good. Det är rent av pissväder ute, regnar ju självklart och blåser orkan. Men men desto sämre väder, desto bättre pluggväder.
Inte bloggat på ett tag nu. Varit himla stökigt i livet på sistone MEN! Resan till Thailand är nu, äntligen, bokad! Den 29e januari drar jag till Thailand för att stanna i en månad. Bara för att koppla bort verkligheten och bara för att få vara! Ska bli helt fantastiskt. Tillbringade två veckor i Phuket i våras och har längtat sedan dess till den här helt andra världen.
Nej, nu måste jag köra igång med teorin. Ville bara få ut min lycka! Puss&Hej, hörs senare!


RSS 2.0