Bilder
A Day Off

Godmorgon! Precis vaknat och är heelt slut sen igår. Kom världens rusch till jobbet efter Håkan Hellström-konserten så jag hade inte en enda lugn stund i baren. Men på ett sätt är det roligt att jobba när det är sådant tryck, fast när folk börjar spåra ut blir det bara tröttsamt. Var väl hemma runt 5 på morgonkvisten sen.
Idag blir det bara att ta det lugnt, då jag är ledig. Ska sätta mig på balkongen i solen och läsa lite sen får vi se vad som händer resten av dagen. Blir nog att träffa L en runda efter att hon har slutat jobba. Nu ska jag kila. Puss!


Ändrade planer!

Det blir en liten turnering i minigolf med släkten istället Haha! Efter det blir det mindre roligt då det är lite arbete som gäller. Blir nog inget mer bloggande idag iallafall. PussOHej!


Måndag 1 augusti

Äntligen har solen kommit tillbaka! Tjejerna kom över och vi låg och stekte hela för- och eftermiddagen på våran bakgård. Nu är jag hemma hos mamsen en runda och ska äta lite middag och övningsköra.
Igår var det precis lika fint väder så jag och Marko åt brunch på Scandics uteservering vid havet och låg sedan och powernapade på en brygga i solen.
På kvällen sen bar det av till Scandic igen med tjejerna. De kör med sina "Sköna Söndagar" med lite livemusik, grillbuffé och grejer. Himla mysigt!
Resten av veckan blir det jobb, men imorgon ska jag lämna ut lite CV:n då jag känner att jag måste börja med något nytt nu.
Nu ska jag äta lite middag. Hörs senare! Puss!

Lite bilder från gårdagen.


RSS 2.0