Long Time No See

Hej allihopa!

Kom precis hem efter en heldag på jobb och är helt slut. Vaknade vid 0700 idag när pojkvännen gick upp och jag drog mig ut på en välbehövlig PW när han gick till jobbet.

En vecka har redan gått sedan midsommar. Tiden går så sjukt fort! Känns som om sommaren bara försvinner. Har vsserligen regnat hela dagen dag så är extra depp över det Haha!

Midsommar spenderade jag i hemstaden med min underbara familj och pojkvän. Det blev byggande av och dansande runt midsommarstång, femkamp, gång på lina (var den största sysselsättningen Haha!), en massa ätande, grillning och alldelles underbar dag med solsken.

Har en massa fina bilder att lägga upp men det får bli när jag har lite mera tid och ork. Just nu inväntar jag min älskling så vi kan gå och handla till middagen och kvällen. Ikväll blir det lugnt, men imorgon ska vi till Latter för stand-upkomik! Ska bli sjukt kul!

Nej, nu ska jag hoppa i ett par mjukisbrallor och möta min käraste. Hörs senare!

 

 Bilden är tagen i Thailand vid ett vattenfall i en regnskog på ön Koh Samui.


Inspiration - Harmoni - Pastell


Onsdag 13 juni

Hej! Blev en lång dag igår och var helt slut när jag kom hem från jobbet. Det var inte helt lätt att styla om butiken som nybörjare men blev riktigt nöjd med min insats och det var jag inte ensam om. Jag fick herravdelningen och byggde om, uppdaterade och stylade enligt memosarna vi ska gå efter ,men det blev en hel del freestyling också. Känner att jag är på helt rätt spår i livet just nu och detta var definitivt en push i rätt riktning!
Idag försöker jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig en dag. Har suttit och lekt lite med bilder i redigeringsprogram, lyssnat på bra musik och städat lite grann. Det enda måste jag har att göra idag är att gå till banken. Känns skönt!
En barndomsvän sedan långt tillbaka mailade mig på facebook igår om att hon har kommit hem från Australien nu, efter att ha bott där i 2 år. Nu kanske hon kommer på besök hos mig här i Oslo till helgen! Hoppas Hoppas Hoppas! Hade varit så sjukt kul!

Nu har jag däremot tänkt att göra mig i ordning lite grann och sedan bege mig till banken.
Hörs snart igen! Kram


Godmorgon!

Tänkte slänga in ett litet morgoninlägg innan jag beger mig till jobbet. Sitter just nu och slänger i mig lite frukost då jag självklaret är lite sen Haha! Allt är som vanligt.
Idag gratulerar jag alla som tar studenten! Ni kommer få en helt oförglömlig dag!
Ska göra mig färdig nu och kila iväg för en Moccalatte på Deli med kollegorna. Puss!


Hej!

Hej igen! Är sugen på att börja blogga igen så drar igång Gjs ännu en gång. Hoppas på bättre uppdatering och att håller det, i alla fall en längre tid, denna gången.
Läget ser ut som så att Oslo är fortfarande hemstaden för mig och min pojkvän, arbetsplatsen är Aldo och allt rullar på. Nytt är att vi letar efter en ny lägenhet som är helt och hållet vår, med våra möbler o.s.v. Vi har varit och kikat på ett par stycken men ingen som fallit oss i smaken hittills.
Jag tänkte även sätta igång fotograferandet! Eller i alla fall försöka. Köpte mig en systemkamera förra året och den har inte riktigt gått varm, förutom under thailandresan. Hoppas på en bättring på den fronten då det är något som intresserar mig.
Ska ut och ta en kvälls-PW nu och sedan blir det sängen tidigt kväll. Det är jobb från kl. 0800 som gäller imorgon, butiken ska göras om och fräschas upp och sektionerna ska uppdateras.

Hörs säkerligen senare! Puss!


RSS 2.0