Godmorgon

Gick upp tidigt idag, duschade och gjorde mig i ordning och sitter nu och äter lite frukost. Ska snart bege mig till jobbet. Det blev ett fullspäckat schema för mig denna veckan i alla fall!
Jag kommer dock inte hinna blogga riktigt så mycket som jag vill, men det får jag ta igen nästkommande vecka.
Tack för alla era fina kommentarer! Blir så himla glad. Nu ska jag kila. Puss!


Off to work

Det blev ingen ledig dag för mig inte! Fick hoppa in och jobba resten av dagen, men jag är lika glad för det.
Hörs ikväll!


Dödskalle

Jag må ha ett skobegär som är enormt och speciellt när det kommer till high heels. Men till våren och sommaren har jag en ny favorit, ballerinaskor. Stiligt, nätt och funkar till allt!
Dessa helt magiska par hittade jag i det enorma köpcentret Platinum i Bangkok nu när jag och min käraste var där senast. Längtar till det blir tid att kunna använda de!
Inspiration - Rebellious - Kate Moss - Trashed - Lohan - Bare skin - Crazy
Uncategorized

Hej allihopa! Ligger raklång i soffan med laptopen i knät och är helt slut. Efter en lång ledighet tar det på krafterna att jobba heldag. Vi har fått in så himla mycket vår- och sommarfint på Aldo nu att det är riktigt frustrerande att arbeta. Färg, mönster, exotiskt, colorblocking, fruitsessions, klassiskt, neon. Ja, you name it. Jag är helt förälskad i samtliga trender! Men jag får hålla mig i skinnet ett tag till.
Nej, nu ska jag tvätta bort smink och göra diverse andra sysslor innan jag sätter igång ett avsnitt av Californication, som för övrigt är serien som gäller för mig just nu. Helt briljant!
Hörs imorgon mina vänner. Godnatt!


Måndag 9 april

Har haft en helt underbar påskhelg med min käraste här i Oslo i lugn och ro och bara varit med varandra. Det var välbehövligt efter all stress med personnummer, nya jobb, lägenhet och allt som hör därtill. Efter nästan två veckor av introduktion, upplärning och jobb så är även jag tillbaka på banan i rutinlivet. Jag jobbar på Aldo som säljare nu och trivs som fisken i vattnet. Kunde inte ha arbeta på ett mer passande ställe!
Lägenheten vi har flyttat in i är helt underbar och ligger perfekt till. Jag har tio min gångavstånd till jobbet och den ligger mitt i smeten. Det som fattas just nu är bara att solen och värmen ska komma tillbaka. Det har varit sol lite då och då här under påsken men absolut ingen som helst värme. Snarare minusgrader.
För övrigt så har vi bara tagit det lugnt, som sagt, under påsken. Fika i parken i solen, några turer på stan, härliga filmkvällar, fina middagar, massa godsaker, tränat ihop och så har jag lärt mig åka Longboard. Jag är Grym Haha! Åker inte särkilt fort men det var inte så svårt som jag trodde att hålla mig kvar på brädan. Creds to me!
Nej, nu ska jag ta tag i lägenheten och städa undan lite grann. Karlen min är på gymmet, han lyckades inte få med mig idag Haha! Så jag får väl göra lite nytta i alla fall. Hörs senare. Puss!