Lycka

Förra veckan när jag kom hem från ett långt och hårt arbetspass i butiken överaskade min man mig med en massa tända ljus och rosenblad i hela lägenheten PLUS att han hade lagat min absoluta favoriträtt, Spaghetti & Köttfärssås. Jag har aldrig känt mig så speciell någonsin, han fick mig verkligen att känna mig som en prinsessa. Han hade köpt ett jättegott vitt vin, kex och en massa fina ostar också som efterrätt. Finns ingen finare!



Här är han, min egna masterchef.

Oinspirerad

Har varit lite usel på att uppdatera något särskilt de senaste dagarna. Ibland kan jag ha en sådan helt galen inspiration till att blogga massor men som just nu står det helt still i hjärnkontoret.
För övrigt så har jag idag varit och lämnat tillbaka hälften av allt jag tröstshoppade i tisdags. Förstår inte vad jag tänker med ibland. Butiksbiträdena blir så otroligt glada! Det blev även sushiRoyal Thai med Atina och Sofie. Har blivit helt sushibesatt.
Nej, helt onödigt inlägg! Nu blir det nog snart sängen för min del då jag ska upp tidigt och vara i butiken hela dagen imorgon. Puss&Godnatt!

En bild från i somras när jag och pojkvännen var i Göteborg.

Noomi Rapace

Noomi Rapace är helt fantastisk! I mina ögon iallafall. Jag föll för henne med en gång efter att ha läst en flersidig intervju med henne i det senaste numret av svenska Elle. Hon är en sådan otroligt driven och framgångsrik kvinna och fullkomligt briljant. Hon verkar samtidigt vara en sådan enkel och lätt person.
Hon är en helt fantastisk skådespelerska och har bl.a en stor roll i uppföljaren Sherlock Holmes: A game of shadows, som går på bio just nu, där hon spelar mot bl.a Jude Law och Robert Downey Jr. Hon har blivit riktigt stor internationellt.
Inte nog med detta är hon ett riktigt modemonster och jag avgudar hennes stil. Hon är en stor förebild och favorit hos mig. Min nya drömklänning är den hon bär på den första bilden till vänster. Helt magisk.


Live, Laugh and Love

Denna måndagen blev min söndag. Slappdag. Har inte gjort mycket av värde idag faktiskt och det har varit riktigt skönt. Kom visserligen precis in efter att ha övningskört med mamma så det är ju värt att känna sig lite duktig för.
Tror jag ska krypa ner i soffan under filten och kolla på 'Män som hatar kvinnor'. Noomi Rapace är en av de stora favoriterna just nu hos mig.
Nej, slut på bloggning för idag. Hörs imorgon allihopa. Kyss&Hej!


And it's hard to dance with the devil on your back, so shake him off

Blev helt ställd när jag såg denna gruppen för första gången på Skavlan. Hennes röst är helt magisk och hela företrädandet var helt förtrollande. Har blivit helt besatt i denna låten och texten är helt fantastisk.


Briljant

Kom precis hem då jag sov hos älsklingen igår efter julfesten. Hade en helt fantastisk kväll igår med mina underbara kollegor och chefer! Det bjöds på 3-rättersmiddag, spelades Wii Sports(Tennis och bowling), pratades och dracks en himla massa vin och kaffeBaileys. En helt briljant kväll! Känns som om jag aldrig kommer vilja lämna detta gänget. Har lärt mig så otroligt mycket hos dom och vuxit någon så enormt som person. Kommer bli svårt den dagen jag slutar för alltid.
I vilket fall som helst, så måste jag köpa mig ett Wii! Vill spela Wi Sports hela dagarna! Det var helt sinnessjukt kul och speciellt för en annan som är en stor TV- och data-spelsnörd, har alltid varit och kommer alltid vara.
Nu ska jag sätta igång med körkortsteorin och gräva ner mig i böckerna.Hörs senare, Puss!


Tredje Advent

Idag är det söndag och tredje advent. Ingen ro och ingen rast för det inte. Om två timmar ska jag vara klar för lite julfest och julmys med mina vänner och kollegor från jobbet. Det kommer bjudas på fin middag och så vidare hemma hos högsta chefen och det ska bli så himla mysigt. Förra året hade vi också julfest vid ungefär samma tid, det var bara fullt med snö och hade väl varit i en månad nästan. Lite synd att det inte är det nu.
Hinner nog inte lägga upp någon outfitbild ikväll men om inte annat kanske det kommer någon imorgon. Nu ska jag kila in i duschen, Puss&Hej!

Mysfrukost med Mamma.

Fredag 9 december

Blev inget bloggande igår, blev istället ett dubbla pass med jobb. Först i butiken och slog säkert in uppåt 50-60 julklappar mellan 10-18. Sedan vidare till Nivå, som bartender och blandande drinkar hela kvällen från 19 till stängning vid 2330. Var helt slut när jag kom hem till killen. Har inte jobbat såhär långa och intensiva dagar sen i somras. Men det lönar sig i slutändan och skramlar gott i plånkan och även i Thailandkassan!
Fick min spruta för hepatit A och B igår, så nu börjar det närma sig. Kommer bli en helt magisk resa!
Nu, ska jag dock ut med det lilla odjuret i stormen! Det började självklart, just precis, att regna. Hörs senare Puss&Hej!


I live in a world of fantasy, so keep your reality away from me. I see what I want & I want what I see.

Kom precis hem, från en lång dag på jobbet. Varit på så himla dåligt humör och helt tung i huvudet hela dagen idag. Jag har inte alls haft lust att vara ett dugg trevlig, att le hela tiden, hjälpa kunderna o.s.v men men, you gotta do what you gotta do. Brukar bli såhär innan jag ska bli sjuk. Stackars älsklingen fick en och annan avhyvling idag på morgonen Haha! Han är rättså van nu vid det här laget.
Nej, nu ska jag hälla i mig en massa ingefärste, krypa ner i soffan och läsa lite. Hörs kanske senare, Puss!


Kärlek

Nu är min gentleman på väg hem hit och ska spendera natten här. Det kommer bli lite myskväll med massa lussebullar, glögg och en bra film. Måste skynda mig in i duschen nu. Hörs imorgon, Puss&Hej!


Tisdag 6 december

Kom precis hem nu och ska springa ut med hunden nästan med en gång. Måste bara ta det lite lugnt och andas ut. Varit uppe sedan 7 idag på morgonen och haft fullt upp med kurser på körskolan och massa annat. Nu är allt bokat och klart i alla fall så uppkörning och uppskrivning sker i mitten av januari. Hoppas nu bara att det går vägen!
Nej, nu ska jag ut med vovven och sedan övningsköra lite med mamsen. Puss&Hej!


Vernissage - Gynning

Är en trogen följare av Carolina Gynnings blogg och liv, då jag tycker hon är helt magisk och briljant.
Hennes verk är helt fenomenala och underbart vackra, enligt mig. I mitt framtida drömhus ska det finnas minst ett verk i varje rum, skapat av just Carolina Gynning.
Här är bilder från hennes vernissage i Göteborg.











Samtliga bilder är tagna från Carolina Gynnings blogg, http://gynning.net

Lite Julkänsla!

Dags för bagare Johansson att visa vad hon går för! Next up: Lussekatter!


Fit for fight after the weekend!

Måndag och jag är som född på nytt igen! Blev lite dåligt bloggande i helgen. Jobbade både lördag och söndag i butiken och sov hos pojkvännen båda dagarna.
Känns som om jag hinner med så mycket om dagarna! Igår t.ex hann jag ha en urmysig morgon med älskling med en härlig frukost, jobbade från 12-16, tog hand om hunden då mamma var iväg och firade min systers lilla dotter som fyllde 5, hann med lite qualitytime med pappsen med middag och grejer, hem igen, duscha och åter in till stan till pojkvännen för en mysig filmkväll. Älskar sådana dagar!
Idag blir det däremot lite lugnare då jag är ledig från jobbet. Ska snart ut med hunden en långrunda i det fina vädret och senare ikväll ska mamsen och jag baka Lussekatter.
Enough for now, hörs senare! Puss!

En bild från min 20-årsdag. En helt fantastisk och galen kväll!

Fredag!

Jag är helt död i huvudet. Det känns iallafall så. Gick och la med vid 23tiden igår och vaknade nu vid 11. Det är alltså 12 timmars sömn och alldeles för mycket! Ska övningsköra nu vid 12 så tror jag ska powerwalka in till körskolan så jag vaknar till lite. Synd bara att det är rentav pissväder ute, har regnat hela morgonen och Berit verkar ha bestämt sig för att komma tillbaka. Var är vintern?
Idag har jag för övrigt inga planer alls. Med tanke på vädret så vill jag bara ligga i soffan i min älsklings famn och kolla på film hela dagen. Helst SATC men det går inte riktigt hem hos honom så jag får väl ge mig.
Ska göra mig i ordning lite nu så man inte ser helt ut som "Hej kom och hjälp mig" när jag kommer till körskolan. Puss&Hej!

Jag, min underbara mamma & min underbara syster

Torsdag 1 December

Godmorgon! Det är redan den 1a december och det är ingen snö! WTF?! Jag gillar snö! Så länge det är fin snö och inget snöslask som förstör både skor och kläder. Men nu är det mindre än två månader kvar till den efterlängtade Thailandresan! Ska bli så underbart att åka dit igen och dessutom se Bangkok denna gången också. Var bara i södra Thailand i våras.
Nu ska jag däremot göra mig iordning inför en liten parlunch med Atina och Nicke Haha! Mindre kul är det att jag måste gå ut med hunden i stormen. Men men, har ju trots allt flyttat hem och då det inte gäller någon längre tid är det lika bra att bita ihop och se glad ut!
Igår var jag och jobbade på fejkbrännan, som inte finns. Första gången på ett år nu som jag solade tror jag. Hängde på solstudion RÄTT ofta när jag gick i gymnasiet och speciellt innan studenten och balen.
Nej, nu ska jag inte tråka ut er med ett helt onödigt inlägg. Hörs senare! Puss&Hej!

Stod och posade lite i spegeln efter jobbet igår.

RSS 2.0