Måndag 9 april

Har haft en helt underbar påskhelg med min käraste här i Oslo i lugn och ro och bara varit med varandra. Det var välbehövligt efter all stress med personnummer, nya jobb, lägenhet och allt som hör därtill. Efter nästan två veckor av introduktion, upplärning och jobb så är även jag tillbaka på banan i rutinlivet. Jag jobbar på Aldo som säljare nu och trivs som fisken i vattnet. Kunde inte ha arbeta på ett mer passande ställe!
Lägenheten vi har flyttat in i är helt underbar och ligger perfekt till. Jag har tio min gångavstånd till jobbet och den ligger mitt i smeten. Det som fattas just nu är bara att solen och värmen ska komma tillbaka. Det har varit sol lite då och då här under påsken men absolut ingen som helst värme. Snarare minusgrader.
För övrigt så har vi bara tagit det lugnt, som sagt, under påsken. Fika i parken i solen, några turer på stan, härliga filmkvällar, fina middagar, massa godsaker, tränat ihop och så har jag lärt mig åka Longboard. Jag är Grym Haha! Åker inte särkilt fort men det var inte så svårt som jag trodde att hålla mig kvar på brädan. Creds to me!
Nej, nu ska jag ta tag i lägenheten och städa undan lite grann. Karlen min är på gymmet, han lyckades inte få med mig idag Haha! Så jag får väl göra lite nytta i alla fall. Hörs senare. Puss!


Kommentarer
Postat av: SARAH CARLSTEN

Ha en awesome tisdag! ;)/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-04-10 @ 00:06:34
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej, jag undrar om du tycker om american pancakes eller om du någon gång har prövat det? :).

Ps, fin blogg du har!

2012-04-10 @ 13:58:17
URL: http://linasmith.blogg.se/
Postat av: INSPO

SANTwww.inspo.nu

2012-05-16 @ 03:15:14
URL: http://blogg.inspo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback