Kvinnor är från Venus

Hur kan det vara så svårt för män och kvinnor att förstå sig på varandra! Det är ju inte så att vi härstammar från olika arter. Jag hör ofta tjejer säga hur skönt det vore att vara kille, NO WAY JOSE!!! Äh, fy sjutton , tänk att vara tillsammans med sig själv. Vi tjejer har ju en tendens till att säga en sak och mena en annan, helst ska killen kunna läsa våra tankar, är han riktigt duktigt kanske han kan förutse dom också!
Ju sämre han behandlar oss desto mer vill vi ha honom. För dom genuint gulliga, trevliga och trogna killarna är liksom inte riktigt lika intressanta. Dessutom när han blir kär i mig så kommer jag kunna förändra honom, med min kvinnliga list. Han ska gärna dyrka marken vi går på men ändå vara lite svåråtkomlig annars tröttnar vi!
Vi vill gärna ha en ambitiös, framgångsrik kille som ska tjäna bra med flis så vi kan shoppa loss, men jobbar han för mycket då gnäller vi. Romantik, uppvaktning och komplimanger törstar vi efter men blir det för mycket av något stämplar vi honom som en tönt. Vill gärna rumla runt i sänghalmen men bara då vi är "in the mood" annars har vi migrän! Eller som när vi frågar är vi smala, snygga, ser bra ut i partystassen så tror vi er inte om ni säger ja och säger ni nej blir det ett jäkla liv!
Ringer ni för ofta blir vi uttråkade, ringer ni för sällan blir vi frustrerade. Ni ska helst bara ha ögon för oss, tittar ni en sekund för länge på någon snygg kurvig blondin så lär ni få höra ett och annat. Vi är rätt duktiga på att fråga om alla du träffat innan oss, exakt vad ni gjorde och gärna mycket detaljer för att ni sen ska få det kastat i ansiktet då och då. Helst ska ni inte ha några ex, dom är väldigt störande och har en tendens att bli en "hang up". Vårt mantra är desto mer vi vet desto bättre, till skillnad från det manliga släktet som verkar tycka ju mindre ni vet desto bättre. Jaha, det var dagens fundering! Nu, time to get dressed, slänger kanske upp en och annan outfitbild. Puss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0