Inspiration

Samtliga bilder är tagna ifrån från Stockholmstreetstyle. Jag är ofta där inne och kikar på olika Outfits och andras personliga stilar. En helt utmärkt inspirationskälla!
Här har ni några av mina favoriter;








Torsdag 22 september

Har haft en himla mysig torsdag tillsammans med Sofie! Vi har fikat, pratat skit i massor och gått en runda på stan. Nu ska man strax bege sig mot Nivå för att ta en drink med mamma innan vi ska gå på bio. Jägarna 2! Mest för mammas skull Haha! Någon som vet om den är duglig?
Igår kollade jag och Marko upp resor till Thailand! Vi hade tänkt stanna i en månad och bara resa runt under hela februari. Backpacka helt enkelt! Vi hittade ett riktigt bra erbjudande med hotell enbart första natten, vilket är Perfekt! Men vi ska inte boka förrens nästa vecka, om vi nu slår till. Det måste planeras och diskuteras lite mer. Hoppas hoppas hoppas!
Ska kila nu iallafall, hörs kanske senare ikväll. Puss&Hej!


Höstkänsla!

Äntligen slog jag till! Har varit sugen på denna väskan ett bra tag nu, då den finns i butiken där jag jobbar. Provat den om och om igen så fort det varit tomt på folk. Men nu är den min! Väskan är av märket Tiger Of Sweden och ligger på 2299kr.





För ett tag sedan blev även dessa grymt snygga stövlar mina. Även de kommer från butiken där jag jobbar och är av märket MJUS och ligger på 1699kr.

Tisdag 20 september

Hej allihopa! Så skönt att äntligen ha en helt ledig dag idag. Har jobbat en del i butiken nu dessa veckorna så det har varit fullt upp.
Var himla duktig innan i morse och var ute och sprang en runda. Snacka om att boosta sitt självförtroende när man har låten "Damn, your so sexy bitch" i öronen samtidigt när man springer Haha!
Ska dra mig upp mot stan och kolla lite i affärer, träffa Atina och senare blir det lite möte med jobbet om nya uppkommande events. Det blir lite bollande av idéer och planering inför fredagen nästa vecka då det nya konceptet Club 19 har premiär.
Ikväll blir det lite qualitytime med min underbara pojkvän. Vi ska ut och äta och dricka lite drinkar (i alla afall jag Haha!). Lite myspys! Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Puss!


Det är dags att lägga på, Men att stanna känns så rätt.

Sitter hemma hos Mamsen efter att ha spenderat natten här. Kom precis in från en långrunda med lille vovven och ska snart ta järnhästen hem.
Behövt fundera på allt och ingenting. Va som händer i framtiden. Vad som händer med mig. Börja ta tag i saker. Tänka på mig själv. Det är mycket som far runt i huvudet på en när man är 20. Det är inte lätt att vara ung. Det är nu du har framtiden i dina händer. Det är nu du har som mest press på dig. Det är nu det avgörs. Men alltid är det något som stoppar en. Tryggheten. Pengar. Vänner. Kärlek.

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd å fastna här.
Nu kan det va för sent, att säga som det är.

Godmorgon!

Äter just nu frukost och förbereder mig för ett killerpass på gymmet strax. Kan behövas efter denna helgen.
I lördags firade vi underbara Josephina då hon fyller 20 idag. Jag fixade Vipbord på Statt som en överaskning och det blev hur lyckat som helst! Hela gamla gänget blev samlat och det blev helt galet!
Hela Söndagen blev en enorm bakisdag med världens bakisfrukost, Bridesmaids, pizza, godis, Unknown och bara häng i soffan och sovrummet. Men nu är det tillbaka till verkligheten och vi börjar på gymmet!
Misstänker att jag slarvat bort min sladd till systemkameran så kan inte överföra en enda bild just nu. Lagom roligt. Förhoppningsvis är den hos mamma, annars blir jag lite ledsen faktiskt. Nu ska jag bege mig så jag kommer iväg någon gång. Puss!

En gammal vimmelbild på mig och mitt Hjärta.

Here we go!

Ännu en gång ger jag mig på det här extremt svåra bloggandet! Uppe med tuppen, äter frukost och ska strax börja göra mig iordning för jobbet. Det har varit en lång och hård jobbvecka men är ledig både lördag och söndag så det blir säkerligen lite fest och gotte till helgen!
Nu ska jag slänga på lite kläder och smink och sedan bege mig. Förhoppningsvis hörs vi senare. PussOHej!

RSS 2.0